vredo danmark Aps

[email protected] , tel.: +45-97496511

Mød os på Agritechnica 2019

Hal 22,   Stand 21

Majshalvmøl (Ostrinia) bekæmpelse = Evers Stub Roller

Har du problemer med Majshalvmøl eller bare gerne vil forebygge? Kan løsningen være at overkøre marken med en Evers Stub Roller! Maskinen laver en overfladisk bearbejdning og knusning af stubrester, hvorved overlevelse af Majshalvmøl begrænses mest mulig.

Stub Roller kan leveres i 3,00 - 4,70 og 6,20 meter. 3 meter kan også leveres i en frontmonteret udgave!

Ring og forhør om priser og levering!

                   Ny Model---    Vredo VT 4546   Ny Model---

På Vredo fabrikken i Holland har de netop præsenteret en ny Traktor,  nemlig, VT 4546

Så til kommende sæson (2015) vil der være 2 serie producerede modeller. Nemlig VT 4546 og VT 3936.  Vedrørende VT 5518 oplyser fabrikken at der vil blive produceret et begrænset antal til sæsonen 2015 og at de primært skal køre testkørsel.

Til sæsonen 2016 og fremefter  vil der blive serie produceret 2 modeller, VT 4546 og VT 5518

 Specifikationer VT 4546 :

Motor, Deutz 450 hk. V6, 12L.

Transmission, Hydrostatisk-Mekanisk

Brændstof: Diesel 500 L. - AdBlue 80 L.

Styring: 2 hjul, 4 hjul Dogwalk

Dæk: Michelin 1050/50 R32

Cabine: Claas (den nye)

Gylletank: 19,5 m3 tank på ryggen eller tanktrailer på 25 m3

Gyllecomputer: Touchscreen 7" og Joystik betjening af kranfunktioner

Græsland 14

Vredo DZ 358.075

Såmaskine med dobbelte skiveskær, og støbejerns tand pakker.

Agritechnica - Vredo VT 5518-3

 

Følg med her på hjemmesiden, der er nyheder på vej, om Vredo VT5518.......!

Se mere under, Vredo produkter!

 

Special effects....!!!!

Vredo = Danmarks bedste udsyn! - for Chaufføren.....!!!!

Direkte såning af græs' - Det virker!

Her er beviset på at det virker, og at det virkelig nytter, at gøre noget ved bare pletter, eller for tynd græsbestand i allerede etablerede græsmarker!

Vi har fulgt den samme mark, som ved isåningen 22-4-2013 så ud som om vinteren havde udslættet alt liv. Men ved hjælp af gennemskæring og såning af nye græsfrø, kom der gang i græsset

Se alle billeder herunder.....!!!

10-10-2013. Sidste 2 billeder i serien "Direkte såning af græs - Det virker"

 

  12-6-2013. "Men det havde været rart med en såmaskine 20 cm. bredere"

 

Barfrost og sneskimmel har denne vinter, været særdeles hårde ved mange græsmarker, nogle har valgt at omlægge hele marken med en pløjning, men det er måske ikke altid det bedste valg? Man kan med fordel lave en i såning. Med en Vredo skiveskærs såmaskine, vil man i de fleste tilfælde kunne få samme, eller højere udbytte ved en i såning i stedet for pløjning, målt over hele sæsonen! Dernæst er der en kæmpe besparelse, i såningen koster kun ca. 10-15% af hvad en omlægning ved pløjning koster!

22-5-2013 ses resultatet efter såningen tydelig, her 4 uger efter såning.

Der er sået 15 kg Ital. Rajgræs/ha.  Fremspiring > 95%

2 års græsmark, stadig med mulighed for et acceptabelt udbytte.

Sådan så marken ud den 24-4-2013. Et trist syn, her ved såning!

Her ses så riller med 7,5 cm. afstand, optimal afstand ved såning af græs! 

Vredo på Facebook!

Vredo Danmark har nu en profil på Facebook!

Vores profil vil i stor udstrækning blive brugt til, at fortælle små "lette" beretninger om hvad vi pt. foretager os, men også store og små nyheder på maskinfronten, vil du kunne læse om på Facebook.      Åbent hus og Demonstration af maskiner vil også kunne ses på vores profil.

http://www.facebook.com/vredo.danmark?ref=tn_tnmn

 

Vredo Danmark er blevet importør af Ufkes Greentec Skovmaskiner

 Billede fra KWF Tagung: Vredo VT3936! - Ufkes Greentec 1445 Skivehugger! - Palfinger kran!

Greentec 1445 har indføring på max.70 x 45 ved flisning af stammer, men selve indførings åbningen er 100 x 45, det har stor betydning ved flisning af hugstaffald og grene, maskinen er udstyret med 3 lodrette indføringsvalser.

Evers 10,20 m. Sortjordsnedfælder 

Evers har til den kommende sæson lanceret en sortjordsnedfælder på 10,2 m. Det er dermed Største serie producerede nedfælder på det Danske marked.                                                                                                                                       

Nedfælderen har 34 tænder, placeret i 3 rækker. Lodret fordeler. Indvendig gylleudløb. Mulighed for monterring af forskellige typer efterhaver. Tandafstand 30 cm. 6 store hjul til dybderegulering.

Vi har til den kommende sæson allerede solgt 2 stk.  De vil komme i brug, her i foråret 2012 !

(Se mere under billeder og Evers sortjordsnedfældere!)

 

  

Vredo VT5518

Se billederne fra Agritechnica, hvor den nye Vredo VT5518, med V8 motor og Vario gearkasse, for første gang blev præsenteret for offentligheden!

 

 

Presse meddelelse, Vredo Danmark / Dutch Dragon

Til Skov og Landbrugsmedier

 

                                                                                     26-06-2011                                                                                             Presse meddelelse !

 

Vredo Danmark er pr. 15 juni 2011. blevet Dansk importør af Wellink Caesar skovteknik!

Vredo Danmark, er i landbrugsmaskinbranchen kendt som importør af Vredo , Kaweco og Evers Agro produkter. Og tilføjer hermed et nyt mærke til listen over importerede produkter, nemlig skov-teknik fra Hollandske, Wellink-Caesar. Vredo Danmark skal hermed dække hele Danske marked.

Wellink-Caesar b.v. er en afdeling af Hencon-gruppen som er verdens førende  på markedet for udstyr til aluminiums fabriker, med afdelinger i Syd Africa, Rusland, Brazilien og Mozambique. Wellink-Caesar b.v.er producent af bl.a. Dutch Dragon flishuggere, stubfræser, rodknuser og skovtransport udstyr, under produkt navnet Dutch Dragon.

 Dutch Dragon  flishuggere findes i flere forskellige modeller specielt velegnet til den professionelle skoventreprenør, som kræver maskiner med stor kapacitet, økonomisk i drift, med lang levetid, og et ensartet flisprodukt.

Dutch Dragon flishuggere er udstyret med en speciel lukket rotor (800 eller 1000mm) med en knivplacering der skal sikre et ensartede flisprodukt, sammen med stor kapacitet og lavt dieselforbrug. Denne teknik sørger for et flisprodukt med så lille en andel af småpartikler, og er derfor blevet efterspurgt hos varmværker.

Der findes 4 basis modeller flishuggere og et stort antal af opbygningsmuligheder f.eks. montering af en komplet unit med 350hk , 550 hk  eller 760 hk  John Deere dieselmotor med eller uden fliskasse. Montering på en lastbil eller montering i 3-punkt lift eller på en skovtrækker eller boogie undervogn.

Wellink-Caesar producere desuden også rodknuser, og en skovcarrier  Dutch Dragon ”press collector” til opsamling og udkørsel  af grene og topskud, den komprimerer materialet sammen, til et langt mindre volume.

Vredo Danmark har allerede fået de første erfaringer, med  flishuggere i forbindelse med opbygning på Vredo selvkørende multitrækkere. Vredo selvkørende multitrækkere er meget velegnet til opbygning med skovteknik, på grund af en kraftige dieselmotor, en masse hydraulik komponenter, stor hydraulikkapacitet, mange opbygningsmuligheder og uovertrufen udsyn, samt stort lad til evt. tipkasse. Fordelen med en stor bufferkapacitet på ryggen, giver sammen med firehjuls styrring og dogwalk en for skovmaskiner ukendt manøvredygtighed.  Kabine placeringen giver desuden mulighed for optimal arbejdsstilling.

Vredo Danmark arbejder til daglig med relevant teknik bla. dieselmotorer, hydrostat og hydrauliksystemer og mekanisk teknik, og har derfor den bedste og indgående kendskab at gøre brug af, også i forbindelse med Dutch Dragon produkter.

Maarten Lerink, Vredo Danmark, glæder sig over aftalen med Wellink Caesar, og til det fremtidige arbejde med Dutch Dragon, og betegner området for skov-teknik og produktion af flis, som både dynamisk og spændende!

Vredo Danmark vil markedtsføre alle Wellink-Caesar produkter til det Danske marked, og lagerføre reservedele samt udføre service på Dutch Dragon maskiner.

Vredo, med flishugger

Vi har solgt en Vredo VT3926 til en skoventrepenør på Sjælland, monteret med hydrauliske pumper, til at drive en flishugger, som han efterfølgende har fået monteret, sammen med kran og tip kasse. Billederne herunder stammer fra prøvekørsel og test.

Klar til opgaven.

Det er kraftigt grej der skal til, for at klare stammer på 35 cm.

Udsynet fra føresædet over indføring og kran, kan ikke blive bedre !!!

Ombygget kasse med sidetip, 20 m3.