vredo danmark Aps

[email protected] , tel.: +45-97496511

 Pa billede: Maarten Lerink tv,  Lars Vestergaard th.Generationsskifte hos Vredo Danmarks ApS


Grundlægger Maarten Lerink af Vredo Danmark tager et skridt mod et generationsskifte. Efter 22 år som ejer har han valgt at give stafetten videre til Lars Vestergård (41) fra Staby, Ulfborg.

Siden Maarten grundlagde Vredo DK i Ulfborg tilbage i 1998 har virksomheden udviklet sig som til en kendt spiller af specialmaskiner hovedsageligt indenfor gylleudbringning. Vredo DK importerer og servicerer bl.a. store selvkørende gyllemaskiner fra Vredo i Holland. Vredo’s produkter bliver solgt fortrinsvis til maskinstationer eller større landbrug i hele Danmark.

Lars er trådt ind i firmaet den 1. januar 2020, som driftsleder og vil løbende overtage aktier indtil 2023, hvor ejerskiftet vil være realiseret.

Lars er uddannet automekaniker og har efterfølgende afsluttet uddannelsen til maskiningeniør i 2015. Siden barnsben har interessen for landbrugsmaskiner været stor og Lars har siden han blev 16 år arbejdet indenfor maskinstationsbranchen enten fast eller som løsarbejder. De to mødte hinanden i forbindelse med handel af en nyudviklet 12m Vredo græsnedfælder hos Staby Maskinstation, hvor Lars var ansat som driftsleder i perioden fra 2006-2011. Senest fra 2015 til og med 2019 har Lars arbejdet for Solid Production A/S som blandt andet udvikler, fremstiller og servicerer husstandsvindmøller og varmepumpeløsninger. I perioden har Lars arbejdet i udviklingsafdelingen, været produktionschef og de sidste to år servicechef. Da maskinstationsånden og mekanik altid har været i blodet, var det en oplagt chance for at kombinere dette da muligheden bød sig hos Vredo Danmark.

Maarten udtaler: Jeg er utrolig glad og stolt over at få muligheden for sammen med Lars at gennemføre generationsskifte og sikre min virksomhed med en god kontinuitet. Vi har en spændende virksomhed med stort potentiale, som vi vil udvikle videre i de kommende år i samarbejde med vores kunder, leverandører og medarbejdere.

Græsland 14

Vredo DZ 358.075

Såmaskine med dobbelte skiveskær, og støbejerns tand pakker.

Direkte såning af græs' - Det virker!

Her er beviset på at det virker, og at det virkelig nytter, at gøre noget ved bare pletter, eller for tynd græsbestand i allerede etablerede græsmarker!

Vi har fulgt den samme mark, som ved isåningen 22-4-2013 så ud som om vinteren havde udslættet alt liv. Men ved hjælp af gennemskæring og såning af nye græsfrø, kom der gang i græsset

Se alle billeder herunder.....!!!

10-10-2013. Sidste 2 billeder i serien "Direkte såning af græs - Det virker"

 

  12-6-2013. "Men det havde været rart med en såmaskine 20 cm. bredere"

 

Barfrost og sneskimmel har denne vinter, været særdeles hårde ved mange græsmarker, nogle har valgt at omlægge hele marken med en pløjning, men det er måske ikke altid det bedste valg? Man kan med fordel lave en i såning. Med en Vredo skiveskærs såmaskine, vil man i de fleste tilfælde kunne få samme, eller højere udbytte ved en i såning i stedet for pløjning, målt over hele sæsonen! Dernæst er der en kæmpe besparelse, i såningen koster kun ca. 10-15% af hvad en omlægning ved pløjning koster!

22-5-2013 ses resultatet efter såningen tydelig, her 4 uger efter såning.

Der er sået 15 kg Ital. Rajgræs/ha.  Fremspiring > 95%

2 års græsmark, stadig med mulighed for et acceptabelt udbytte.

Sådan så marken ud den 24-4-2013. Et trist syn, her ved såning!

Her ses så riller med 7,5 cm. afstand, optimal afstand ved såning af græs! 

Vredo på Facebook!

Vredo Danmark har nu en profil på Facebook!

Vores profil vil i stor udstrækning blive brugt til, at fortælle små "lette" beretninger om hvad vi pt. foretager os, men også store og små nyheder på maskinfronten, vil du kunne læse om på Facebook.      Åbent hus og Demonstration af maskiner vil også kunne ses på vores profil.

http://www.facebook.com/vredo.danmark?ref=tn_tnmn

 

Evers 10,20 m. Sortjordsnedfælder 

Evers har til den kommende sæson lanceret en sortjordsnedfælder på 10,2 m. Det er dermed Største serie producerede nedfælder på det Danske marked.                                                                                                                                       

Nedfælderen har 34 tænder, placeret i 3 rækker. Lodret fordeler. Indvendig gylleudløb. Mulighed for monterring af forskellige typer efterhaver. Tandafstand 30 cm. 6 store hjul til dybderegulering.

Vi har til den kommende sæson allerede solgt 2 stk.  De vil komme i brug, her i foråret 2012 !

(Se mere under billeder og Evers sortjordsnedfældere!)